Referenssit

Sednoven osaaminen syntyy kokeneista ja palveluhenkisistä ihmisistä sekä pitkäaikaisesta toiminnasta teollisuusympäristössä. 

Lisäksi monipuolinen yhteistyö innovatiivisten yritysten ja eri asiantuntijoiden kanssa laajentavat tarjottavien palveluiden kattavuutta.

Olemme mm. toimittaneet ejektorikennostoja mm. Teknologian tutkimuskeskus VTT:n hankkeeseen, joka tähtää raakaöljyn käytön vähentämiseen ja sähköpolttoaineiden valmistuksen kaupallistamiseen
sekä hiilidioksidin talteenottoon.

Sednove Vesivahti kuluttajatuotteet ovat 2000-luvun alusta saakka olleet ratkaisuja putkien jäätymisongelmin sekä kaivoveden ilmastukseen. Nyt tämä tuotesarja on siirtynyt AkvaSolina-tuotenimen alle.

Fortum referenssi Sednove Oy

Fortum Loviisan voimalaitos

Ydinpolttoaineen lataus- ja siirtokoneiden valvonta-automatiikka: suunnittelu ja toteutus.

referenssi kuluttajatuotteet

Vedenkäsittelylaitteistot kuluttajatuotteina

AkvaSolinan luonnonmukaiset ja kemikaalittomat ratkaisut vedenkäsittelyyn, ratkaisut niin mökkikaivojen ilmastukseen kuin teollisen tason vedenkäsittelyynkin.

Sednove referenssi VTT

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Ejektorikennostot biopolttoaineiden valmistusprosessissa

referenssi Sednove automaatiotoimintojen suunnittelu

Pakkausteollisuus: Elokuu-LT Oy

Automaatiotoimintojen suunnittelu ja toteutus, tuotantokoneiden huoltopalvelut, tuotantokoneiden lisätoimintojen toteutus sekä huoltopalvelut (linkki)

Lue Sednoven historiaa 30 vuoden takaa: esitteessä ydinpolttoaineen siirto-/latauskoneen ajovalvontalaitteisto. Esite on englannin kielellä.